De Tesla Med ION STREAM 680 PRO

Image
De Tesla Med ION STREAM 680 PRO is een geavanceerd esthetisch systeem dat meerdere huidindicaties kan behandelen met behulp van innovatieve technologieën.

Het systeem biedt een breed scala aan voordelen, waaronder een milde vorm van microdermabrasie, directe huidverstrakking, ozontherapie voor zuurstofvoorziening en desinfectie, en verbeterde opname van actieve ingrediënten. Met lage temperaturen en geen schade aan de huid, biedt het systeem een snelle regeneratie van de huid met duurzame resultaten.

Het unieke vermogen om meerdere indicaties tegelijkertijd te behandelen in één sessie maakt het een revolutionair apparaat in de wereld van esthetische technologieën.

TESLA MED bij de Huidspecialist op SBS6

Ontketen de kracht van schoonheid met Tesla Med

Stralende huid, grenzeloze mogelijkheden!

De Tesla Med ION STREAM 680 PRO maakt gebruik van meer dan 10 verschillende technieken en werkingsprincipes om diverse huidindicaties te behandelen.

Deze technieken werken in synergie om verschillende huidproblemen aan te pakken en de huid te verjongen en te verbeteren.

- Nanodermabrasie: Een milde vorm van exfoliatie en reiniging van de huid.-
- Ionflows: Stuurt positieve en negatieve ionen naar het huidweefsel om fibroblasten te stimuleren en de huidvernieuwing te bevorderen.
- Packaged Sampling Microcurrents: Elektrische impulsen van lage intensiteit worden gelokaliseerd toegepast om celvernieuwingsprocessen te stimuleren.
- Ozontherapie: Zuurstoftherapie van binnenuit met desinfecterende eigenschappen om acne en huidveroudering te bestrijden.
- Elektroporatie: Bevordert de opname van actieve ingrediënten van huidverbeterende producten.
- Diepe scrubfunctie: Vergelijkbaar met microdermabrasie, maar zonder het risico de huid te beschadigen.
- Fibroblastcontractie: Zorgt voor een directe huidverstrakking zonder bestaand collageen en elastine te beschadigen.
Temperatuurregeling onder 45°C: Om het weefsel intact te houden zonder schade aan de huid.
- Transdermale toediening: Hiermee worden actieve ingrediënten effectief in de huid gebracht zonder cellen te beschadigen.
- Ozonproductie: Produceert ozon tijdens de behandeling voor desinfectie en balans van het huidmicrobioom.

Streef naar een tijdloze schoonheid met de meest geavanceerde technologieën van Tesla Med!

Onze innovatieve apparatuur biedt een complete transformatie voor uw huid, waardoor u een ongeëvenaarde gloed en jeugdigheid bereikt.