Onze prachtige hoofdmerken Comfort Zone en Medik8

Bij Schoonheidssalon Prachtig werken we alleen met zorgvuldig geselecteerde merken zoals Comfort Zone en Medik8. Voor de nagelverzorging is gekozen voor Gelcolor van O.P.I. voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Comfort Zone

Comfort Zone

Bij schoonheidssalon-prachtig hebben we gekozen voor [comfort zone] omdat we streven naar het bieden van de best mogelijke beauty en well-being ervaring voor onze cliënten. [comfort zone] heeft een holistische aanpak die aansluit bij onze waarden en hun hoogwaardige producten en behandelingen, in combinatie met geavanceerd onderzoek, garanderen de ultieme verwennerij voor onze cliënten. Door te kiezen voor [comfort zone], kunnen we onze cliënten een totaal en onderscheidende aanpak bieden voor hun huidverzorgingsbehoeften.

 Kies voor [comfort zone] producten en behandelingen voor de ultieme beauty en well-being ervaring. Onze holistische benadering en hoogwaardige producten voor gezicht, lichaam en geest, in combinatie met geavanceerd onderzoek, garanderen een unieke beleving van schoonheid en ontspanning. Laat u verwennen door onze Comfort Zone-behandelingen en voel u op en top verzorgd met onze producten voor thuisgebruik. Kies voor [comfort zone] voor een totale en onderscheidende aanpak van uw huidverzorging.

Medik8

Medik8

Bij schoonheidssalon-prachtig geloven we in de kracht van de juiste huidverzorging. Daarom zijn wij trots om onze klanten te kunnen voorzien van de beste producten dankzij onze samenwerking met Medik8. Medik8 is een innovatief bedrijf met een focus op wetenschappelijk onderbouwde huidverzorgingsproducten. Dankzij hun filosofie om de gezondheid en schoonheid van de huid te verbeteren, kunnen wij onze klanten de ultieme huidverzorgingservaring bieden. Laat ons samen werken aan een gezonde en stralende huid met de producten van Medik8.

Met Medik8 producten bent u verzekerd van wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging. Het bedrijf richt zich op de gezondheid en schoonheid van de huid door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en ingredienten. Of u nu op zoek bent naar hulp bij specifieke huidproblemen zoals acne of rimpels, of gewoon op zoek bent naar een algemene verbetering van uw huid, Medik8 biedt producten die aan uw specifieke behoeften voldoen. Probeer het zelf en ervaar de verschil.

GelColor by O.P.I

Image