Onze prachtige merken

Bij Schoonheidssalon Prachtig werken we alleen met zorgvuldig geselecteerde merken zoals Comfort Zone, Priori Skincare en Medik8. Voor de nagelverzorging is gekozen voor Gelcolor van O.P.I. voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Comfort Zone

Comfort Zone

[ comfort zone ] is een totaal concept voor de geselecteerde spa, thermen en het beautyinstituut van vandaag en morgen. Onze wereld draait om mensen. Onze holistische benadering (product + behandeling + individu) wordt gecombineerd met het meest geavanceerde onderzoek om de ultieme beleving van schoonheid en well-being te garanderen. Onze kwalitatief hoogwaardige producten voor gezicht, lichaam en geest zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze unieke behandelingen en onze succesvolle aanpak in marketing en inspirerende educatie.

[ comfort zone ] is kiezen voor een totale en onderscheidende aanpak. Kiezen was nog nooit zo eenvoudig……

[ comfort zone ] is in meer dan 40 verschillende landen actief. Onze kwalitatief hoogwaardige producten, professionele behandelingen en unieke ambiance zijn wereldwijd exclusief te vinden in toonaangevende en gerenommeerde kuuroorden, beautyinstituten, spa’s, schoonheidssalons en luxe hotelketens zoals Hyatt, Mandarin Oriental, West Inn en Club Med. Naast onze hoofdvestiging in Parma, beschikken wij over kantoren in Parijs, Londen, Hong Kong en New York.

[ comfort zone ] is een multicultureel en wereldwijd creatief team, verantwoordelijk voor ontwikkeling en onderzoek, marketing en educatie. Wij staan voor een uiterst professioneel product, een buitengewoon conceptuele aanpak en een zeer inspirerende samenwerking voor een ieder met een groot hart voor de wereld van beauty.

[ comfort zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen, kortom: ervaren.

Priori

Priori

Wat is het?

Het enige professionele skincare merk met Advanced AHA, van de originele AHA ontdekkers, die als allereerste in 1983 producten op basis van glycolzuur introduceerden; de ontwikkelaars van md formulations® en M.D. FORTÉ®.

Hoe werkt het?

Advanced AHA van Priori werkt door de gezondheid van de huid te verbeteren, door hydratatie van binnenuit en het natuurlijke exfoliatieproces te stimuleren. Deze twee processen vertragen het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Verbeterde hydratatie en exfoliatie van de huid leiden tot “genormaliseerde” huidfuncties en dus een gezondere huid, die er weer jeugdig en gezond uit zal zien.

Wat maakt het uniek?

Priori is het enige AHA merk met LCA Complex: een unieke combinatie van melkzuur (een lichaamseigen stof), essentiële vitamines en antioxidanten: A, C, E & Pro-Vitamine A in een time-released liposomencomplex.

Waarom zou ik het gebruiken?

Geavanceerde hydratatie en huidvernieuwing in meerdere lagen leiden tot een gezonde huid, de eerste stap in elk anti-aging huidverzorgingsprogramma. Priori bereidt de huid tevens voor op de upgrading naar de Superceuticals® met Idebenone.

Medik8

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen. U hebt misschien gehoord van het begrip 'professionele' producten. Dit betekent in feite dat de producten worden verkocht via professionele verkooppunten zoals dokterspraktijken, huidverzorgingscentra, medische en premium spa's. Medik8 is een professioneel merk.

GelColor by O.P.I

Image